De verkiezingscampagne van de Partij voor de Republiek  is in volle gang. Met sociale media-acties, mediaoptredens, posters, flyers en andere middelen proberen we de komende twee weken zoveel mogelijk mensen te bereiken om hen te wijzen op het bestaan van deze piepjonge partij. Daarnaast willen we op 17 maart twee stands in de kieskringen Amsterdam en Friesland openen waar onze kiezers terecht kunnen voor een gratis kop Soupe de la République. Voor dit alles is nog aanvullend budget nodig. Wie de campagne financieel wil steunen, kan dat doen via deze crowfdunding.

Zaterdag 6 maart volgt vanaf 13.00 een tweede digitale ledencongres van de PvdR. Behandeld wordt dan het concept-partijprogramma van de PvdR. Wie mee wil doen aan deze online-bijeenkomst, gelieve zich te melden bij info@republiek.eu en ontvangt dan een link voor de vergadering via Zoom. Het partijprogramma dient als aanvulling op  het reeds gepubliceerde actieprogramma ‘Tien over Oranje‘.

De PvdR is met meer dan 500 leden nu de snelst groeiende partij van het land. In principe was meer tijd nodig voor de organisatie, maar het bestuur achtte het een goed idee om de huidige onvrede in brede kring over het koningschap te gebruiken als publicitaire springplank. Uit de vele positieve reacties die wij ontvingen blijkt dit in een grote behoefte te voorzien.

Doneer

Wat we nodig hebben:
€ 2.772 / € 15.000